Blog

Super Bomberman R

2 jan 2019 0

Ett spel till Xbox One som man med fördel kan spela tillsammans med, eller snarare mot, andra är Super Bomberman R. I denna nya version av Super Bomberman som släpptes först till Nintendos Switch under våren 2017 så är konceptet som det brukar vara. Men grafiken har blivit ännu bättre och spelet fungerar perfekt att spela mot andra online på Xbox Live.

Efter över ett års väntan dök slutligen Super Bomberman R även upp på Xbox One och i Xbox Ones version är Bomberman starkare än någonsin. Han har dessutom förenat sina krafter med karaktären Master Chief Bomber, en figur som är mer än en aning lik Master Chief rån Microsofts välkända Halo – spel. Det är ju inte första gången som någonting som har med Halo att göra dyker upp i andra spel för övrigt. Jeepen Warthog från Halo har varit med i Forza Horizon och en Spartan – soldat har varit med i någon äldre version av fightingspelen i serien Dead or Alive.

I Super Bomberman står striden mellan Bomberman – hjältarna och storskurken Buggler som regerar ute i rymden. Vill man inte spela igenom kampanjen kan man med fördel ta en omgång i klassiska battle mode istället.

luster