Blog

Gaming

30 maj 2021 0

Gaming är en hobby som ständigt växer i popularitet och trots att det för ett par årtionden sedan bara var något för nördar, så är det idag något som de allra flesta sysslar med på ett eller annat vis. Det betyder inte nödvändigtvis att alla spelar på gamingdatorer men om man räknar med smartphones och saker som Facebook så är det lätt.

Gaming utrustning

Trots att det är allt vanligare att syssla med gaming idag så är det inte alla som väljer att investera i gaming utrustning. Det är heller inte nödvändigt att till exempel bygga en egen gaming dator för att kunna köra de senaste spelen. Idag så räcker det gott och väl med att investera i en bra bärbar gamingdator och ändå spela allt utan oro över prestanda eller behöva spela på lägsta inställningarna.

Det finns gott om fördelar med gaming

Trots att media gärna fokuserar på de möjliga nackdelarna med gaming så finns det gott om fördelar med att vara gamer också, som att man lär sig teambuilding och strategiskt tänkande. Beroende på vilken typ av spel som man spelar så kan man även skapa livslånga vänskaper genom gaming vilket är en av de största fördelarna med gaming vilket gör att det är en hobby som fortsätter att växa i popularitet år efter år .

Gaming utvecklas ständigt

Det som gör att gaming inte blir stelt är att det konstant utvecklas åt olika håll. De spel som är populära idag kan vara helt bortglömda om bara ett par år. Det är väldigt uppenbart när man tar sig en titt på gamingens historia att det är en hobby som konstant är i rörelse och trots att det på 90-talet till exempel var riktigt populärt med plattformsspel så släpps idag knappt några alls. Det är det som gör det riktigt spännande att vara gamer, vem vet egentligen vad vi kommer att spela om ett år.

luster