Blog

Apex Legends

8 sep 2019 0

Ett av de allra nyaste spelen till Playstation 4 är Apex Legends. Apex Legends är ett spel som även finns tillgängligt till Xbox One och till PC. I Apex Legends är målet att bli ensam kvar och klara sig längst på en väldigt stor arena. Spelet är ett first person shooter-spel i underkategorin Battle Royale. Med Battle Royale menas ett upplägg där alla spelare kämpar mot varandra och den som står kvar sist när alla andra har blivit utslagna vinner. Men man spelar inte helt ensam utan i små squads med två andra spelare. Varje squad kämpar om att bli den som överlever längst och vinner allting. Under en omgång så minskar området som man kan befinna sig på allt eftersom, så det går inte att gömma sig hur länge som helst på en liten avskild del av kartan.

När man börjar så kastar man sig ut från ett flygande skepp och man kan sedan välja vilken del av kartan som man vill landa på med sitt jet pack. Det går att märka av var de andra spelarna rör sig i början också, så man får en uppfattning om ungefär var de befinner sig. Alla vapen som man kan använda behöver man leta upp på den stora ön där allting utspelar sig.

luster